مزایای کنسرو کردن نخود فرنگی
۱- نخودفرنگی ها رو به صورت خام یا پخته داخل فریزر میتونید نگه داری کنید؛ اما کنسرو کردن نسبت به فریزر کردن ارجحیت دارد. اگرچه انجماد یا یخ زدن بهترین شیوه نگه داری سبزی ها از جمله باقلا سبز و نخودفرنگی است. ولی این روش هم دارای معایبی هم هست؛ از جمله تغییر رنگ سبز سبزی ها به قهوه ای، تغییر طعم یا گرفتن بوی فریزر، اشغال کردن فضای زیاد در فریزر.
۲- با استفاده از کنسرو کردن، میتونید بدون داشتن این معایب و با حفظ خواص نخودفرنگی، اون رو برای فصول سرد نگهداری کنید. نخودفرنگی علاوه بر خوشمزه بودن خواص بسیار زیادی هم دارد خالی از لطف نیست با برخی از خاصیت این دانه های کوچک مغذی آشنا بشیم.
آیا کنسرو نخود فرنگی خاصیت کمتری نسبت به نوع تازه آن دارد؟
جالب است بدانید کنسرو نخود فرنگی پخته شده که بهصورت کنسرو شده یا فریزشده مورد استفاده قرار میگیرد تفاوت ناچیزی با نمونه تازه آن دارد و تقریبا تمام خواص نخودفرنگی تازه در فرم کمپوتشده آن نیز موجود است.
- ۰ ۰
- ۰ نظر